1000 FOLOSIT DE BĂRBAȚI XG-55 ÎN TIMPUL ANTRENAMENTELOR

Foarte mulți dintre noi ne dorim să arătăm mai bine, să fim mai puternici și mai solizi și să ne îmbunătățim performanțele atletice, dar, de cele mai multe ori, rutina noastră zilnică face acest lucru dificil. De fapt, un stil de viață frenetic, oboseala cronică și munca ne obligă să amânăm intențiile noastre bune. Cea mai bună metodă de a a-ți îmbunătăți aspectul este să începi utilizarea XG-55, care îți oferă stimulul și multă energie pentru a te antrena mai mult.
Acest produs stimulează o creștere naturală a testosteronului, permițându-le bărbaților să-și redescopere încă o dată masculinitatea și să devină adevărați masculi alfa.

Ingrediente
L-arginină, Arginină, Alfa Ketoglutarat
Această componentă fundamentală a produsului contribuie la îmbunătățirea nivelului de energie și forță, conferă o performanță mai bună și sesiuni de antrenament prelungite. Nivelul de testosteron se dublează în doar 4 săptămâni.
Creatină, Monohidrat Dipotasiu
Cel mai important microelement din organismului masculin este eliminat prin porii pielii prin transpirație, astfel necesită o realimentare permanentă. Sporește producția hormonilor masculini, esențiali în prevenirea prostatitei.
Fosfat, Vitamine
Îmbunătățesc metabolismul celular, au un efect de întinerire și activează sistemul imunitar. Na, Mg și Fe îmbunătățesc tonusul general al corpului.

Fii de succes!
Accelerează procesul de recuperare
Îmbunătățește performanțele atletice
Mărește producția de testosteron
Stimulează dezvoltarea masei musculare
Arde grăsimea

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


7 + 3 =